اسکوتر چیست و شامل چه اجزایی می باشد؟

در سال های اخیر طراحی و ساخت هر کالایی روز به روز در حال پیشرفت می باشد و چند سالی است که نوعی وسیله به نام اسکوتر برقی نیز ساخته شده است که می تواند به عنوان موتورسیکلت و یا دوچرخه کارهای زیادی را انجام دهد و ما نیز در این مقاله سعی داریم به این بحث که اسکوتر چیست و اسکوتر شامل چه اجزایی می باشد، بپردازیم.

مشاهده قیمت اسکوتر برقی

اسکوتر چیست
اسکوتر چیست

اسکوتر چیست ؟

اسکوتر برقی نوعی وسیله حمل و نقل برای اشخاص و یا اجسام است که البته باید به وسیله انسان حرکت کند، این وسیله تک نفره دارای موتور کوچکی می باشد که با پیشرفت علم انواع مدل های آن نیز در بازار موجود است و روز به روز حرکت و حمل و نقل با آن ساده تر می شود و برای تمام سنین قابل استفاده می گردد.
در ادامه معرفی اسکوتر چیست باید بگوییم که این وسیله نیازی به فرمان و ترمز ندارد و با فشار پا بر روی صفحات آن می توان سرعت و جهت چرخش وسیله را تنظیم کرد.

تاریخچه اسکوتر

در سال 1989 فیلمی علمی و تخیلی به نام بازگشت به آینده ساخته شد، فیلمی تخیلی که یک تخته می توانست حرکت کند، شتاب بگیرد و افراد را جا به جا کند، این فیلم سبب شد که خیلی از افراد به دنبال ساخت واقعی چنین وسیله ای بروند و در اینجا بود که به بررسی این سوال که اسکوتر چیست، برخورد کردند.
سال ها بعد در سال 2001 بعد از چندین اختراع ناکامل، فردی به نام دین کامن توانست اسکوتری که با نیروی الکتریکی و فشار پا حرکت می کند را بسازد و این اختراع را در گینس ثبت نماید.

اسکوتر برقی
اسکوتر برقی چیست؟

در ادامه در سال 2004 هاینمن نیز توانست دستگاهی مشابه با این تخته متحرک بسازد که دارای مدل پیشرفته تری از نوع قبلی بوده و دارای قابلیت های بیشتری بوده است.
این ایده پردازی ها و ساخت و سازها ادامه یافت تا اینکه در سال 2014 شرکت ها و کارخانه های چینی شروع به ساخت اسکوتری کردند که با باتری کار می کرد، اما به دلیل ایجاد گرما و حرارت زیاد در اثر حرکت چرخ ها، موتور آنها زود آتش می گرفت و به همین دلیل طالبان زیادی نداشت.

مشاهده قیمت اسکوتر برقی

سرانجام بعد از کش و قوس های فراوان در زمینه ساخت این وسیله، نوع برقی آن در سال 2016 توسط کارخانه های آمریکایی وارد بازار شد که دیگر موتور آن آتش نمی گرفت و مشکلات آن برطرف شده بود و به راحتی جمله اسکوتر چیست را تشریح کرد و امروزه با پیشرفت تکنولوژی روز به روز بر قابلیت های این وسیله اضافه می گردد.
گفتنی است در مسیر ایده تا ساخت این وسیله کشورهای زیادی مانند فرانسه، کانادا، چین آمریکا و … حضور داشتند و روز به روز مدل های پیشرفته تر با امکانات بیشتری را روانه بازار می کردند. تا جایی که بسیار از مردم برای تنوع و جذاب بودن برای رفتن به محل کار با اسکوتر به محل کار خود می روند.

روش های حمل و نقل سبک شهری

سیستم حمل و نقل کالا ها یا افراد در داخل شهرها می تواند از مهم ترین اموری باشد که شهرداری ها باید به آن توجه کنند تا مردم راحت تر و با سرعت بیشتری به امور روزانه خود رسیدگی کنند، پرداختن روش های حمل و نقل سبک شهری روشهایی هستند که امروزه بسیار مورد توجه دولت قرار گرفته است.

مزایا و معایب اسکوتر برقی

هر نوع کالای برقی و غیر برقی، تفریحی و یا غیر تفریحی دارای مزایا و معایبی می باشد، اما در هر صورت خیلی از افراد از آنها استفاده می کنند، یکی از این وسایل، اسکوتر، همان وسیله نقلیه تک نفره می باشد، اما  بررسی مزایا و معایب اسکوتر برقی به تنهایی یک مقاله کامل را می خواهد و پیشنهاد می کنم مقاله مربوط به این موضوع را مطالعه نمایید.

مشاهده قیمت اسکوتر برقی

بهترین مارک اسکوتر برقی

اسکوترها در انواع مختلف در بازار موجود می باشند اسکوترهای مخصوص بزرگسالان، اسکوترهای مخصوص کودکان و… برای انتخاب بهترین اسکوتر برقی مقاله مربوط به بهترین مارک اسکوتر چند مدل از بهترین مارک های اسکوتر را به شما معرفی می کند همچنین در دسته بندی مربوط به اسکوتر نیز چند مدل از بهترین مارک اسکوتر ها را برای خرید شما معرفی کرده ایم.

انواع اسکوتر برقی

همان طور که در بالا توضیح دادیم اسکوتر ها در انواع سایز و اینچ و انواع مدل پسرانه، دخترانه و … در بازار یافت می شوند در مقاله انواع اسکوتر برقی به بررسی آن ها پرداخته ایم لطفا مقاله را مطالعه نمایید.

اسکوتر مخصوص بچه ها

اسکوتر های بودجه، برای تفریح سبک هستند و کاملا مناسب بچه ها می باشند. این مدل اسکوترها از سرعت زیادی برخوردار نیستند و از نظر قیمت نیز بسیار مناسب می باشند.

سرعت و دامنه حرکت اسکوتر برقی
اسکوتر چیست؟

اسکوتر مخصوص بزرگسالان

اسکوتر خوب با کارایی بالا، برای بزرگسالان مناسب هستند. این مدل اسکوتر وزن یک فرد بزرگسال را به راحتی تحمل می کند و از محبوبیت بالایی برخوردار است.همچنین این اسکوتر ها بسیار سنگین بوده و قابل حمل نمی باشند. البته دارای باتری های قدرتمند هستند که توانایی دستیابی به 64 کیلومتر در ساعت را دارند. سپس می توان برای رفت و آمد در جاده ها و حمل و نقل آن را جایگزین اتوبوس قطار یا ماشین کرد.

 اسکوتر شامل چه اجزایی است؟
اسکوتر شامل چه اجزایی است؟

مشخصات اسکوتر برقی که باید در نظر گرفت؟

کیفیت ساخت

جنس هاور بورد ها از نظر قاب، بدنه محصول استفاده شده برای تولید چرخ ها، کیفیت،ساخته موتور های داخل سنسور ها و… متفاوت است.

لاستیک

اسکوتر ها دارای دو نوع تایر پنوماتیک، بدون هوا می باشند. لاستیک های پنوماتیک از هوا پر می شوند و از هندلینگ و جذب شوک بهتری برخوردارند. اما نیاز به مراقبت بیشتری دارند زیرا ممکن است در هوا کم شوند ولی سوراخ نمی شوند. لاستیک های پنوماتیک گاهی سوراخ می شوند.

قابلیت حمل

اسکوتر برقی باید قابل حمل باشد. اکثر مدل ها بین 9 تا 14 کیلو گرم وزن دارند که این وزن برای افرادی با اندام متوسط به راحتی حمل می شود.

مراقب مدل های تقلبی باشید

در تولید اسکوتر های تقلبی از موتور و قطعات داخلی شرکت های یکسان استفاده می شود. ولی نام محصولات آنها متفاوت است و از باطری ضعیف تر، سنسور هایی با حساسیت کمتر در تولید استفاده می کنند. این برند های ناشناخته گاهی با خطراتی مانند آتش گرفتن و انفجار باتری روبه رو می شوند.

چراغ های LED و LCD

برای اسکوتر سواری در نور کم استفاده از چراغ لازم است. با کمک چراغ ها می توانید جلوی راهتان را ببینید و شما نیز برای اطرافیان قابل دید باشید. البته برای اسکوتر سواری در محیط های تاریک از کلاه ایمنی مجهز به چراغ نیز استفاده کنید. به همین دلیل در هنگام خرید اسکوتر های برقی به چراغ LED یا LCD اسکوتر توجه داشته باشید.

مشاهده قیمت اسکوتر برقی

بلوتوث و اپلیکیشن

در انتخاب اسکوتر به سراغ دسته ای بروید که مجاز به اپلیکیشن بلوتوث هستند. زیرا با کمک اپلیکیشن بلوتوث میتوانید تلفن همراهتان را کنترل کنید. همچنین با توجه به کیفیت اپلیکیشن میتوان فعالیت های مختلفی را انجام داد. برای نمونه مشاهده سرعت خود و تعیین موقعیت GPS را مشخص کرد.

سیستم ترمز

در اسکوتر ها از دو نوع سیستم ترمز باند و دیسک استفاده می شود. ترمز های باند به جای کاهش تدریجی سرعت، چرخ ها را قفل می کنند. این روشهای استفاده از اسکوتر زمانی که اسکوتر را با سرعت بالا می رانید استفاده از این ترمز خطرناک است و گاهی باعث پرت شدن فرد می شوند. ترمز های دیسک یا v در جلو و عقب اسکوتر هستند و سرعت اسکوتر را میتوان با انها به ارامی کاهش داد.

شرایط سوار کار را در نظر بگیرید

هاوربورد ها وسیله ای مناسب برای کودکان زیر 5 سال نیستند. زیرا بعضی از مدل های آنها 17 تا 24 کیلومتر بر ساعت را پشتیبانی می کنند. به همین دلیل برخورد کودک با یک عابر پیاده با خطرات زیادی همراه است. البته در اکثر هاور بورد ها سن 12 سال به بالا اعلام میشود. همچنین اگر وزن شما 85 یا بیشتر باشد حرکت شما محدود می شود.

سرعت و دامنه حرکت

اکثر مدل ها دارای سرعت مشخصی هستند. محدوده سرعت شامل 3 کیلومتر بر ساعت تا 17 کیلومتر بر ساعت است. در مدل های دیگر این محدوده تا 20 یا 24 کیلومتر در ساعت است. این سرعت مانند حداکثر دویدن است در حالیکه روی هاوربورد حتی نیاز به تکان دادن پای خود ندارید. اندازه گیری دامنه به عواملی مانند جنس زمین، شیب، سرعت و وزن سوارکار بستگی دارد. در بعضی محصولات بیش از 30 کیلومتر به عنوان دامنه حرکتی اعلام می شود.

اجزای اسکوتر

در ادامه بحث اسکوتر چیست، به معرفی اجزای این صفحه کوچک موتوردار می پردازیم، این وسیله نیز مانند هر وسیله معمولی و یا برقی از اجزای ریز و درشتی تشکیل شده است که می تواند نقش مهم و یا فرعی را بازی کند.

قاب اسکوتر:

قاب قسمتی از این وسیله است که دور تا دور اسکوتر را می پوشاند و دارای رنگ های متنوع می باشد، این قاب در هنگام حرکت می تواند دچار شکستگی شود، اما به خوبی قابل تعویض می باشد.

سنسور اسکوتر:

در انواع اسکوترهای برقی، دو نوع سنسور وجود دارد که می توانند مقدار شتاب این وسیله و جهت چرخش آن را به وسیله فشار پا مشخص کنند.

مشاهده قیمت اسکوتر برقی

پد های اسکوتر:

این قطعات همان صفحات لاستیکی نرم است که پاها را روی آنها قرار می دهیم، قابل ذکر است که به مرور زمان احتمال پارگی این پدها نیز وجود دارد.

موتورهای اسکوتر و یا چرخ ها:

این قطعات مهم ترین اجزای انواع اسکوترهای برقی هستند و سبب حرکت این وسیله می شوند، چرخ ها در انواع قطرهای مختلف 6 تا 10 اینچ در بازار موجود هستند. موتورها در داخل هر کدام از چرخ ها موجود هستند که می توانند فرمان ها را به پردازشگر برسانند.

کلید پاور و سوکت اسکوتربرقی:

کلید پاور همان کلید روشن و خاموش کردن اسکوتر می باشد و سوکت آن نیز شامل چندین فیش است که به کلید متصل می باشد و باید سعی کنیم که این سوکت ها در جای خود قرار گیرند.

انواع چراغ های اسکوتر:

انواع اسکوتر ها در قسمت های مختلف بدنه خود، چراغ هایی به منظور هشدار، نورافکنی در شب، میزان شارژ و … دارند که در صورت سوختن آنها می توان آنها را تعویض کرد.

باتری اسکوتر برقی:

این وسیله اسکوتر را شارژ می کند، در اسکوتر چند باتری به صورت ردیفی در مکان مخصوصی قرار می گیرند تا اسکوتر با فشار دادن کلید پاور شروع به حرکت کند.
گفتنی است که اسکوترها دارای پردازشگری قوی می باشند که می توانند اطلاعات حاصل از سنسورها و یا موتورها را پردازش کنند و آنها را عملی کنند.

مشاهده قیمت اسکوتر برقی

اسپیکر و بلوتوث اسکوتر:

این امکانات از قابلیت های جانبی این وسیله می باشند که ممکن است در برخی از انواع مدل های آن وجود داشته باشد.

اسکوتر برقی چگونه کار می کند ؟
اسکوتر برقی چگونه کار می کند ؟

مشاهده قیمت اسکوتر برقی

اسکوتر برقی چگونه کار می کند ؟

حالا در این بخش بعد از عنوان اسکوتر چیست و اسکوتر شامل چه اجزایی می باشد، شناختن اجزای آن می توان به نحوه استفاده از اسکوتر بپردازیم.
در صورت طراحی درست این وسیله و درست کار کردن تمام اجزای آن، فرد استفاده کننده ابتدا باید با تمرینات زیاد در خانه، بتواند تعادل خود را بر روی آن حفظ کند. او باید پاهای خود را بر روی پدها بگذارد و با فشردن کلید پاور شروع به حرکت کند، این اسکوترها با سرعت 15 کیلومتر در ساعت می توانند شتاب بگیرند.
هر چه قطر چرخ ها بیشتر باشد، شتاب و سرعت وسیله بیشتر می شود، افراد استفاده کننده با فشردن پا بر روی سنسورهای گذاشته شده در زیر پد ها می توانند، زاویه چرخش و تغییر جهت را به پردازشگر برسانند و چرخ ها آن را عملی کنند. یادمان نرود که قبل از استفاده از این وسیله ابتدا از میزان شارژ باتری اطمینان پیدا کنیم و در صورت نداشتن شارژ، آن را با برق شهری شارژ کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا