معرفی انواع اسکوتر
اسکوترها از سال های نه چندان دور وارد سیستم حمل و نقل شهری شدند و در برخی از مواقع انواع ساده تر آن وسیله تفریحی بچه ها بوده است، وسیله ای که با توجه به امکاناتش دارای مدل های متفاوتی است و ما در این مقاله قصد داریم به بررسی و معرفی انواع اسکوتر ها بپردازیم.
مقاله مرتبط: اسکوتر چیست و شامل چه اجزایی می باشد؟
اسکوتر برقی دارای برندهای زیادی هستند و شرکت های تولید کننده سعی می کنند هر روز اسکوتری با قابلیت ها و امکانات بیشتری را روانه بازار کنند، به همین دلیل ما در این بحث به مسائل عمومی که در مورد اسکوترها می باشد و آنها را به دسته های مشخصی تقسیم می کند، می پردازیم.
معرفی 26 مدل از بهترین مارک اسکوتر برقی
جامپر اسپینال کد 120
اسکوتر مدل 2-200-RD
اسکوتر مایکرو مدل مکسی دلوکس
اسکوتر طرح مرد عنکبوتی مدل STMT004-6
اسکوتر برقی مدل Borna Hanrox J12
اسکوتر ام بی سی مدل XLM-2019
اسکوتر برقی مدل S8-8
اسکوتر برقی مدل AFR کد 402
اسکوتر برقی طرح موتور
اسکوتر برقی مدل Mini Robot
اسکوتر برقی اسمارت بالانس ویل مدل SM6A2020
اسکوتر برقی هانروکس مدل Hanrox P5-B Auto Balance Handle
اسکوتر برقی مدل E8005
اسکوتر برقی مدل RX-2100
اسکوتر برقی مدل Borna Hanrox J18-offroad
اسکوتر برقی مدل 280-B9-Full
اسکوتر برقی هانروکس مدل P5-B
اسکوتر برقی مدل XM-9009
اسکوتر برقی مدل FB5541
اسکوتر برقی مدل PRO 16
اسکوتر برقی هانروکس مدل P5-B
اسکوتر برقی اسمارت بالانس مدل Borna-P5-B-NEW
- کودکان، بزرگسالان، فری استایل
اسکوتر برقی مدل Q1- 6.5
اسکوتر برقی پلی فکتوری مدل Levante
- مناسب برای:کودکان، بزرگسالان، فری استایل
اسکوتر برقی مدل DRBOT-960
اسکوتر برقی کد 8BRMA4
بررسی انواع اسکوتر ها موجود در بازار
همه اسکوترها کار مشخصی انجام می دهند و حرکت می کنند و به عنوان یک وسیله نقلیه برای حمل کالا و یا افراد با سنین و وزن های مختلف محسوب می شوند و در سال های ابتدایی فقط می توانستیم انواع آنها را به دو نوع معمولی و هوشمند تقسیم کنیم اما امروزه که نوعی برقی و هوشمند آن وارد بازار شده است و نوع معمولی آن طرفدار چندانی ندارد باید به بررسی انواع هوشمند این وسیله بپردازیم.
انواع اسکوتر ها را می توان از نظر کیفیت مانند نوع پردازشگر، چراغ های به کار رفته در آن به منظور زیبایی، برنامه های نصب شده بر روی آن، قدرت سنسورها، سرعت انجام دستورات توسط پردازشگر و قابلیت هایی مانند بلوتوث، چراغ های هشدار و … در دسته های مشخصی در نظر گرفت.
اسکوترها را می توان در انواع دسته دار و بدون دسته نیز تقسیم کرد که عملکرد مشابهی از لحاظ نوع محرک و میزان آن دارند و فقط برخی دارای دسته برای حفظ تعادل افراد می باشند، همچنین انواع اسکوتر ها را می توان با توجه به نوع چرخ ها و قطر آنها که از همه مهم تر است، در مدل های متفاوتی در نظر گرفت که هر کدام توانایی های مختلفی پیدا می کنند و مناسب افراد خاص و جاده های متفاوتی می باشند.
اسکوترهای 4.5 اینچی
اسکوتری با قابلیت های فراوان مانند چراغ های زیبای دور تا دور، راندن آسان و چرخ هایی کوچک است که تحمل وزن آن تا 50 کیلوگرم می باشد و بیشتر مورد استفاده کودکان قرار می گیرد.
این اسکوتر را نمی توان در هر جاده ای مورد استفاده قرار داد چون ممکن است آسیب ببیند.
اسکوترهای 6.5 اینچی
این نوع اسکوتر نیز دارای قابلیت های متفاوت است و می تواند وزن بین 30 تا 120 کیلوگرم را تحمل کند و چرخ های آن نسبت به نوع 4.5 اینچی بزرگتر می باشد و می تواند شتاب بیشتری بگیرد و در جاده های متفاوت حرکت کند.
این اسکوترها سوراخ نمی شوند، زیرا چرخ های آنها دارای لاستیک نمی باشند، نیروی موتور این نوع اسکوتر دارای 340 وات می باشد و باتری آن می تواند بین دو تا چهار ساعت با سرعت 15 کیلومتر در ساعت محرک اسکوتر باشد.
این اسکوترها بیشترین خریدار را دارند زیرا هم از سرعت و هم از کیفیت خوبی از لحاظ نوع باتری، امکانات و … برخوردار هستند.
اسکوترهای هشت اینچی
این اسکوترها دارای چرخ های بزرگتری نسبت به نوع شش و نیم و چهار اینچی می باشند و از مقاومت بیشتری نیز برخوردار می باشند و تحمل وزن بیشتری دارند.
این اسکوترها سرعت بیشتری نسبت به انواع معرفی شده قبلی دارند و دارای پدهای بزرگ تری نیز می باشند و به راحتی می توان پاها را روی آن قرار داد.
اسکوترهای ده اینچی
این اسکوترها توانایی تحمل وزن زیادی دارند و مناسب افراد بزرگسال می باشند و دارای چرخ هایی هستند که بسیار نرم حرکت می کنند.
این اسکوترها می توانند در هر جاده ای حرکت کنند و قدرت موتور بیشتری دارند، لاستیک این اسکوترها بادی است و سبب می شود افراد به نرمی با آن حرکت کنند.
قابل ذکر است که ضخامت چرخ ها و نوع لاستیکی و یا غیر لاستیکی بودن آنها نیز می تواند اسکوترها را به دسته بندی ها و انواع مختلفی تقسیم کند.
انواع اسکوتر برقی
اسکوتر مخصوص بچه ها
اسکوتر های بودجه، برای تفریح سبک هستند و کاملا مناسب بچه ها می باشند. این مدل اسکوترها از سرعت زیادی برخوردار نیستند و از نظر قیمت نیز بسیار مناسب می باشند. این اسکوتر ها در انواع اسکوتر برقی دخترانه و اسکوتر برقی پسرانه موجود هستند.
اسکوتر مخصوص بزرگسالان
اسکوتر با کارایی بالا، برای بزرگسالان مناسب هستند. این مدل اسکوتر وزن یک فرد بزرگسال را به راحتی تحمل می کند و از محبوبیت بالایی برخوردار است.همچنین این اسکوتر ها بسیار سنگین بوده و قابل حمل نمی باشند. البته دارای باتری های قدرتمند هستند که توانایی دستیابی به 64 کیلومتر در ساعت را دارند. سپس می توان برای رفت و آمد در جاده ها و حمل و نقل آن را جایگزین اتوبوس قطار یا ماشین کرد.
بررسی انواع اسکوتر برقی از نظر قابلیت های کیفی
برخی از اسکوترها دارای نرم افزارهایی می باشند که می توانند برنامه های زیادی را اجرا کنند، انواع این اسکوترها دارای Gps( به منظور تعیین مسیر، مشخص شدن موقعیت و …) می باشند و می توان برنامه ای روی آنها نصب شود که میزان شارژ باتری را نیز مشخص کند و در صورت کمتر شدن آن آلارم های مختلف را به صدا در بیاورد.
اسکوتر ها از لحاظ بردهای الکترونیکی نیز به انواع اسکوتر های دو برد و یا سه برد تقسیم می شوند، اسکوترهای سه برد دارای دو صفحه در اطراف و یک صفحه در میان آنها به عنوان پردازشگر می باشند، اما انواع اسکوترهای دو برد، دیگر دارای صفحه پردازشگر میانی نیستند و هر برد دارای یک پردازشگر در زیر صفحه خود می باشد که می تواند فرمان های مورد نظر را صادر کند.
اسکوتر خود بالانس و یا تعادلی
این اسکوترها دارای دو چرخ می باشند و نیازی به دسته ندارند زیرا افراد به راحتی می توانند تعادل خود را حفظ کنند.
اسکوترهای برقی تک چرخ و یا اسکوترهای برقی واقعی
هر کدام از این اسکوتر ها نیز دارای کیفیت های متفاوتی می باشند که بیشتر به طرز قرار گرفتن و راحتی راندن آنها بر می گردد، این اسکوترها از لحاظ امکانات جانبی نیز با یکدیگر متفاوت می باشند.
انواع اسکوتر ها را می توان با توجه به میزان حساسیت سنسورها، میزان باتری و قدرت آنها، مقدار سرعت و شتاب، تنظیمات اتوماتیک برای خاموش بودن و یا روش ماندن در زمان های مشخص، عیب یابی اتوماتیک قسمت های مختلف آن نیز به دسته های مشخصی تقسیم بندی کرد.
انواع اسکوتر را حتی می توان به دو دسته کودک و بزرگسال تقسیم بندی کرد، اسکوترهای مورد استفاده کودکان، نوجوانان و بزرگسالان از نظر تعداد چرخ، قدرت موتور و راحتی راندن با یکدیگر متفاوت هستند.
این اسکوترها می توانند از نوع یک چرخ، دو چرخ و یا سه چرخ باشند، هر چه تعداد چرخ های یک اسکوتر بیشتر باشد، آن اسکوتر برای خردسالان بهتر است چون بهتر و با ایمنی بیشتری رانده می شوند.