
نقد و بررسی بهترین لپ تاپ های 2020
با پیشرفت تکنولوژی، لپ تاپ به یک وسیله کاری برای بیشتر شغلها تبدیل شده است. کامپیوترهای شخصی برای هر کاربر، نقش خاصی دارد. برخی از کاربران دستگاهی برای بازیهای کامپیوتری میخواهند، بعضی دیگر از کاربران، با سیستمشان کار برنامهنویسی میکنند. کسانی هم هستند که از لپ تاپ تنها برای دیدن فیلم و گشت و گذار در اینترنت استفاده می کنند. اما درصد قابل توجهی از مردم از یک کامپیوتر شخصی تنها برای اینترنت، کار کردن با نرم افزارهای آفیس، ویرایش تصاویر و دیگر کارهای ساده و روزمره استفاده می کنند. برای کارهای روزمره و معمولی لپ تاپ های رده پایین هم می توانند جوابگوی نیاز کاربران باشند. اما برای کارهای تخصصی و برنامه نویسی و همچنین بازی ها، لبتاپ های معمولی پاسخگو نیستند و باید از سیستم های پیشرفته تر استفاده کرد.
انتخاب و خرید بهترین لپ تاپ در میان انبوهی از برندها کار وقتگیر و خسته کنندهای است. امروزه لپ تاپ با مدلهای گوناگون و طیف وسیعی از مشخصات در بازار موجود است. اما ما در سایت خرید با ما به شما کمک می کنیم تا بهترین لپ تاپ را بر اساس بودجه و انتظارات خود انتخاب کنید و 4 مدل از بهترین لپ تاپ های 2020 برای شما بررسی می کنیم. در این مطلب به سراغ جدیدترین و بهترین لپ تاپ های می رویم تا بهترین لپ تاپهای موجود برای استفاده روزمره و مهندسی و طراحی، مدیا، و در نهایت بازی را به شما معرفی کنیم.
نکات مهم در هنگام خرید لپ تاپ
برای خرید لپ تاپ یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنیم وزن لپ تاپ و اندازه صفحه نمایش است. صفحه نمایش های 13 و 14 اینچی برای کار بسیار مناسب هستند. اما اگر به صفحه نمایش بزرگ علاقه دارید، می توانید یک لپ تاپ با صفحه نمایش 15 اینچی تهیه کنید. هرچه صفحه نمایش بزرگتر باشد وزن لپ تاپ نیز بیشتر می شود صفحه نمایش بزرگتر باعث می شود وزن رایانه شخصی شما حداقل 200 تا 300 گرم بیشتر شود بسته به نوع لپ تاپ متفاوت است. و این وزن برای یک وسیله که همیشه همراه شماست بسیار زیاد است. نکته ای دیگر که در هنگام خرید لپ تاپ باید به آن توجه کنیم باتری آن است. شارژ لپ تاپ اگر یک ساعت بیشتر باشد در مواقع ضروری می تواند بسیار کارایی داشته باشد. لب تاب ها در شرایط عادی باید 3.5 ساعت شارژ نگه دارند.
پردازنده مرکزی و رم لپ تاپ امروزه انواع مختلفی دارند سعی کنید به هیچ وجه سی پی یو های i3 به پایین را خریداری نکنید. اما برای رم، حداقل رم آن ها باید 2 گیگ باشد. رم 2 گیگ برای بسیاری از کارها مناسب است اما برای کارهای فنی و تخصصی هر چه رم بیشتر باشد بهتر است. هارد دیسک ها یکی دیگر از مواردی است که باید در خرید لپ تاپ به آن توجه کنید. همه لپ تاپ ها حداقل 160 گیگ حافظه دارند اما اگر به حافظه بیشتری نیاز دارید می توانید یک هارد 500 یا یک ترابایتی برای سیستم خود تهیه کنید. یا از یک هارد اکسترنال استفاده کنید.
نقد و بررسی لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook K543UB – MR
لپ تاپ VivoBook K543UB – D شرکت ایسوس یک محصول نسبتا قوی با کارایی های نسبتا زیاد با امکانات نسبتا خوب جزء بهترین لپ تاپ های 2020 به حساب می آید. لپ تاپی که برای مصارف خانگی، اداری، تحقیقاتی و دانشجویی به همراه تماشای فیلم، گوش دادن به موسیقی، گشت و گذار در اینترنت، کارهای سبک گرافیکی، بازی های سبک و برنامه های سنگین حسابداری بسیار مناسب است. صفحه نمایش خوبی دارد و بلندگوهای با کیفیت آن نظر شما را به خود جلب می کند. لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook K543UB – D برای انجام کارهای روزانه و متوسط تا متوسط (بسته به نوع پردازش ها) گزینه بسیار خوبی خواهد بود.

ویژگی های لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook K543UB – MR
- ظرفیت حافظه RAM: 4 گیگابایت
- ظرفیت حافظه داخلی: یک ترابایت
- سازنده پردازنده گرافیکی: NVIDIA
- اندازه صفحه نمایش: 6 اینچ
- سری پردازنده: Core i3
- نوع حافظه RAM:: DDR4
- دقت صفحه نمایش: Full HD| 1920 x1080
- صفحه نمایش مات: خیر
- صفحه نمایش لمسی: خیر
- سیستم عامل: فاقد سیستمعامل
مشخصات فنی لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook K543UB – MR
- ابعاد : 2x251x381 میلیمتر
- وزن : 9 کیلوگرم
- سازنده پردازنده : Intel
- سری پردازنده : Core i3
- مدل پردازنده : 8130U
- محدوده سرعت پردازنده : تا 2.0GHz
- فرکانس پردازنده : GHz
- حافظه Cache : 4 مگابایت
- ظرفیت حافظه RAM: 4 گیگابایت
- نوع حافظه RAM: DDR4
- ظرفیت حافظه داخلی : یک ترابایت
- نوع حافظه داخلی : هارد دیسک
- دور هارد 5400 دور در دقیقه
- سازنده پردازنده گرافیکی : NVIDIA
- مدل پردازنده گرافیکی : MX110
- حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی : 2GB
- اندازه صفحه نمایش : 6 اینچ
- دقت صفحه نمایش : Full HD| 1920 x1080
- صفحه نمایش مات : خیر
- صفحه نمایش لمسی : خیر
- درایو نوری : DVD-RW
- پورت HDMI : دارد
- سیستم عامل : فاقد سیستمعامل

نقاط قوت لپ تاپ ایسوس مدل VivoBook K543UB – MR
- طراحی نسبتا خوب
- درایو نوری
- ظرفیت حافظه داخلی : یک ترابایت
- حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی : 2GB
نقاط ضعف لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook K543UB – MR
- فاقد سیستمعامل
- فاقد صفحه نمایش لمسی
امین محمدی
لپ تاپ خوبی هست و نسبت به قیمت اون زمان که خریدم کار راه انداز هست، اینو هم بگم که کمتر از یک سال پیش همراه با تعویض هاردش به ssd خریدمش ۶ میلیون، دیدن این قیمت در پاییز ۹۹ آه از نهادم بلند کرد … خریدش برای خیلی ها تبدیل به آرزو شده
امتیاز کاربران به: لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook K543UB – MR

نقد و بررسی لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 – NXB
بدون شک «لنوو» (Lenovo) ازجمله شرکتهایی است که در طراحی و ساخت لپتاپهای میانرده و اقتصادی تبحر خاصی داشته و تاکنون مدلهای بسیاری را در این رده تولید کرده است. یکی از بهترین لپ تاپ های 2020 لپتاپ مدل «IdeaPd 330 – NXB» از جمله محصولات میانرده و خوشقیمت شرکت «لنوو» محسوب میشود. مخصوص کاربری عمومی بوده و برای انجام امور روزمره مناسب است. این محصول شرکت لنوو ظاهری ساده و یکدست، اما رضایتبخش دارد.
سطوح بافتدار در قسمتهای داخلی و خارجی هم از کثیف لک شدن بدنه جلوگیری میکنند. ضخامت 22.9 میلیمتری و وزن 2.2 کیلوگرمی این محصول برای لپتاپ 15.6اینچی یک مزیت است و جابهجایی آن را از بسیاری لپتاپهای 15.6 اینچی سادهتر میکند. سطوح بافتدار در قسمتهای داخلی و خارجی هم از کثیف شدن بدنه جلوگیری میکنند. کیبورد این مدل از کلیدهایی با چیدمان جزیرهای تشکیل شده که برای تایپ کردن سریع و طولانیمدت و کار با برنامههای حسابداری طراحی شده است.

تمامی پورتهای این لپتاپ روی لبهی سمت راست قرار گرفتهاند و شامل یک پورت HDMI، یک پورت LAN، یک USB 3.0 و جک 3.5میلیمتری اتصال هدفون میشود. باوجود قیمت اقتصادی، سختافزار بهکاررفته در IdeaPad 330 نمونهی خوبی است که البته تنها برای انجام امور روزمره و اجرای برنامههای سبک میتوان روی آن حساب باز کرد. پردازندهی مرکزی Celeron N4000 اینتل، 4 گیگابایت رم از نوع DDR4 و یک ترابایت حافظهی داخلی ازجمله قطعات سختافزاری این لپتاپ لنوو هستند.
باوجود این قطعات کممصرف و استفاده از یک باتری دوسلولی با ظرفیت ۳۰ واتساعت، این لپتاپ با هر بار شارژ حدود پنج و نیم ساعت در شرایط تماشای فایل ویدئویی روشن خواهد ماند. درکل IdeaPad 330 لنوو یک محصول خوش قیمت با کاربری عمومی و کیفیت ساخت متوسط است و میتواند برای افرادی که میخواهند لپتاپی برای انجام امور معمول روزمره خود تهیه کنند، گزینه مناسبی باشد. پردازندهی مرکزی Celeron N4000 اینتل، 8 گیگابایت رم از نوع DDR4 و یک ترابایت حافظهی داخلی ازجمله قطعات سختافزاری این لپتاپ لنوو هستند.
باوجود این قطعات کممصرف و استفاده از یک باتری دوسلولی با ظرفیت ۳۰ واتساعت، این لپتاپ با هر بار شارژ حدود پنج و نیم ساعت در شرایط تماشای فایل ویدئویی روشن خواهد ماند. درکل IdeaPad 330 لنوو یک محصول خوش قیمت با کاربری عمومی و کیفیت ساخت متوسط است و میتواند برای افرادی که میخواهند لپتاپی برای انجام امور معمول روزمره خود تهیه کنند، گزینه مناسبی باشد.

شرکتی با قدمت نسبتا طولانی
این شرکت اصالتا چینی است البته بهتر است بگوییم چند ملیتی است که در بیش از ۷۰ کشور شعبه دارد و در زمینههای مختلفی فعالیت می کند. این شرکت در ابتدا توسط لیو شوانژی در سال ۱۹۸۴ تاسیس شد و جالب است بدانید نام لجند (Legend) را برای آن برگزید. این شرکت در سال ۲۰۰۵ میلادی با بخش رایانههای شخصی IBM ادغام شد تا بتواند با سرعت بیشتری مسیر پیشرفت را طی کند. پس از جهانی شدن این برند و به دلیل قانون کپی رایت، این شرکت به لنوو تغییر نام پیدا کرد و کم کم جای خود را در این صنعت پیدا کرد.
در سال ۱۹۹۰ اولین کامپیوتر شخصی خود را به بازار عرضه کرد و پس از آن بود که دومین شعبه این شرکت در شهر هنگ کنگ تاسیس گردید. بخش اعظم پیشرفتهای این شرکت در سال ۲۰۰۵ و پس از خریداری بخش رایانه های شخصی IBM اتفاق افتاد که به عنوان جهشی در توسعه این شرکت از آن یاد می شود. لپتاپ لنوو Ideapad 330 یکی از محصولات ارزان قیمت این شرکت به حساب میآید که امکانات خوبی را با توجه به قیمتی که دارد پیش روی کاربران قرار میدهد. لپتاپی که برای کارهای سبک شخصی و دانشجویی ساخته شده و حمل و نقل آن هم چندان سخت نیست.
طراحی و بدنه
لنوو در این محصول بیشتر به دنبال تولید لپ تاپی برای کارهای غیر حرفه ای و به اصطلاح دانشجویی بوده است. به همین دلیل در نگاه اول نباید از طراحی و بدنه آن انتظارات بسیار زیادی داشته باشیم. در عین حال این لپ تاپ زیبا طراحی شده است و ظاهر زیبایی دارد. لپ تاپ Ideapad 330 در دو رنگ نقره ای و مشکی تولید شده که می توانید بر طبق سلیقه خود هر کدام که می پسندید را انتخاب نمایید. نکته قابل توجه دیگر در مورد طراحی کیبورد این لپ تاپ است.
کیبورد این مدل از کلیدهایی با چیدمان جزیرهای تشکیل شده که برای تایپ کردن سریع و طولانیمدت مناسب هستند. تاچپد هم به کلیکهای جداگانه مجهز است که دقت خوبی داشته و اعمالی نظیر Drag & Drop را میتوان با آن بهراحتی انجام داد، اما از طرفی برای فرمانهای چند لمسی مانند اسکرول و زومکردن کارایی متوسطی دارد. پورتهایی هم روی لبههای چپ و راست تعبیه شده که برای محصولی در این ردهی کاربری، کاملا ایدئال هستند.
جنس بدنه این لپ تاپ پلاستیک فشرده است و نباید از لپ تاپی با این قیمت انتظار داشته باشید که بدنه ای فلزی را در اختیار شما قرار دهند اما جنس این بدنه بسیار مقاوم است و در برابر فشار و برخی ضربه ها استحکام بالایی دارد. از آنجایی که با یک لپ تاپ تقریبا پایین رده سروکار داریم، در برخی از قسمت ها همچنان از طراحی قدیمی و کلاسیک استفاده شده است.
به عنوان مثال می توان به صفحه نمایش این لپ تاپ اشاره کرد که مانند قبل نسبت به بدنه حاشیه زیادی دارد بر خلاف بسیاری از لپ تاپ های امروزی که به دنبال کم کم کردن حاشیه صفحه نمایش با بدنه هستند. این لپ تاپ در حدود ۲.۳ سانتی متر ضخامت دارد. نه خیلی زیاد است و نه خیلی کم. یکی از دلایلی که باعث شده این لپ تاپ ضخامت نسبتا زیادی داشته باشد وجود درایو نوری در آن است و این مورد نیز بر خلاف طراحی های امروزی صورت گرفته چرا که امروزه به دلیل کمتر شدن استفاده از درایوهای نوری و همچنین کاهش ضخامت و وزن لپ تاپ ها، این درایوها از روی این دستگاه ها حذف می شوند.
اما در این لپ تاپ ما همچنان شاهد وجود درایو نوری هستیم. باید اشاره کنیم که وزن این لپ تاپ در حدود ۲.۲ کیلوگرم است که نسبت به این لپ تاپ مقداری معمولی به حساب می آید. یکی از دلایلی که این وزن این لپ تاپ سنگین تر از این مقدار نشد، جنس بدنه آن است که از پلاستیک استفاده شده.

یکی دیگر از مواردی که در طراحی این لپ تاپ به آن برمی خوریم، پورت های USB آن است. در این لپ تاپ تنها یک پورت USB3 و یک پورت USB2 قرار گرفته که می توان تعداد آن ها را کم دانست البته این نکته را نباید فراموش کرد که همین تعداد نیز کار راه انداز بوده و همین عوامل باعث پایین ماندن قیمت این لپ تاپ شده است.
سخت افزار و باتری
در اولین نگاه می پردازیم به پردازنده این لپ تاپ. در این دستگاه از پردازنده Celeron اینتل مدل N4000 استفاده شده است. این پردازنده تک هسته ای است و اصلا نباید انتظار انجام کارهای بسیار سنگین را داشته باشید. فرکانس این پردازنده بین ۱.۱ تا ۲.۶ گیگاهرتز متغیر است و بسته به نوع کاری که با این لپ تاپ انجام می دهید این فرکانس تغییر می کند. این پردازنده تنها برای کارهای روزمره و عادی می تواند جوابگو باشد.
در کنار این پردازنده از 8 گیگابایت رم از نوع DDR4 استفاده شده است که یکی از امتیازات خوب این لپ تاپ به حساب می آید. متاسفانه این لپ تاپ حافظه گرافیکی مجزا نداشته و از همان پردازنده گرافیکی اینتل مدل UHD graphics 600 در آن استفاده شده است پس انتظار نداشته باشید با این لپ تاپ بتوانید بازی کنید یا نرم افزارهای گرافیکی سنگین را به صورت روان اجرا نمایید.

طبیعی است که این لپ تاپ حافظه SSD نداشته باشد و در آن تنها از ۱ ترابایت به صورت هارد دیسک استفاده شده است. از نکات قابل توجه در مورد این لپ تاپ استفاده از بلندگوهای نسبتا با کیفیت با فناوری دالبی است که می تواند کیفیت صدای شفافی را به کاربر منتقل کند. از نکات منفی در این لپ تاپ می توان به نداشتن پورت USB-C اشاره کرد چرا که در حال حاضر در بسیاری از دستگاه ها و لپ تاپ ها از این پورت استفاده می شود.
در این لپ تاپ از یک باتری ۲ سلولی لیتیوم یون با ظرفیت ۳۰ واتساعت استفاده شده است که می تواند تا ۵.۵ ساعت شارژ دهی داشته باشد. یکی از مواردی که این لپ تاپ می تواند چنین شارژ دهی داشته باشد، مصرف پایین قطعات سخت افزاری در آن و همچنین استفاده از قطعات نه چندان قوی در آن است.
صفحه نمایش
صفحه نمایش این لپ تاپ ۱۵.۶ اینچی است و دقتی برابر با 1366*768 دارد و کیفیت HD را به کاربر ارائه می دهد. نکته مثبت در مورد این صفحه نمایش مات بودن آن است که باعث می شود در هنگام کار کردن با لپ تاپ چشم خسته نشود و نور محیط روی آن منعکس نگردد. این صفحه نمایش برای تماشای فیلم و عکس عملکرد نسبتا خوبی دارد و به خوبی به نیاز کاربران پاسخ میدهد. صفحه نمایش میتواند رنگها را هم نسبتا خوب نشان دهد و رنگها قدرت مناسبی خواهند داشت. یکی از ویژگیهای اصلی صفحه نمایش این لپتاپ این است که میتوانید آن را تا ۱۸۰ درجه باز کنید. این موضوع باعث شده که بتوانید صفحه نمایش را در زاویههای مختلف قرار دهید و مشکلی در تماشای محتوای مورد نظر خود نداشته باشید.

نتیجه گیری
در کل IdeaPad 330 لنوو یک محصول خوش قیمت با کاربری عمومی و کیفیت ساخت متوسط است و میتواند برای افرادی که میخواهند لپتاپی برای انجام امور معمول روزمره خود تهیه کنند، گزینه مناسبی باشد.
ویژگی های لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 – NXB
- ظرفیت حافظه RAM:: 8 گیگابایت
- ظرفیت حافظه داخلی: یک ترابایت
- سازنده پردازنده گرافیکی: Intel
- اندازه صفحه نمایش: 6 اینچ
- طبقهبندی: کاربری عمومی باریک و سبک
- سری پردازنده: Celeron
- نوع حافظه RAM:: DDR4
- دقت صفحه نمایش: HD|1366×768
- صفحه نمایش مات: بله
- صفحه نمایش لمسی: خیر
- سیستم عامل:ندارد

مشخصات فنی لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 – NXB
- ابعاد : 22.9 × 260 × 378 میلیمتر
- وزن : 2.2 کیلوگرم
- سازنده پردازنده: Intel
- سری پردازنده : Celeron
- مدل پردازنده : N4000
- محدوده سرعت پردازنده : تا 2.0GHz
- فرکانس پردازنده : 1.1 تا 2.6 GHz
- حافظه Cache: 4 مگابایت
- ظرفیت حافظه RAM: 8 گیگابایت
- نوع حافظه RAM: DDR4
- ظرفیت حافظه داخلی : یک ترابایت
- نوع حافظه داخلی : هارد دیسک
- مشخصات حافظه داخلی : 5400RPM
- سازنده پردازنده گرافیکی : Intel
- مدل پردازنده گرافیکی: UHD Graphics 600
- حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی : بدون حافظهی گرافیکی مجزا
- اندازه صفحه نمایش : 15.6 اینچ
- نوع صفحه نمایش : TFT LED-backlit LCD
- دقت صفحه نمایش : HD|1366×768
- صفحه نمایش مات : بله
- صفحه نمایش لمسی : خیر
- درایو نوری : DVD-RW
- وبکم : دارد
- مشخصات اسپیکر : دو بلندگوی 2 وات با فناوری Dolby Audio
- مشخصات تاچ پد : پشتیبانی از فرمانهای چند لمسی
- حسگر اثر انگشت : ندارد
- کارت خوان : دارد
- مودم : فاقد مودم
- شبکه بی سیم Wi-Fi : دارد
- بلوتوث : بلوتوث داخلی
- پورت شبکه Ethernet : دارد
- توضیحات پورت شبکه Ethernet: 100/1000
- پورت VGA : ندارد
- پورت HDMI : دارد
- پورت USB Type-C : ندارد
- تعداد پورت USB 3.0: 1
- تعداد پورت USB 2.0: 1
- پورت Thunderbolt: ندارد
- پورت Serial: ندارد
- طبقهبندی : کاربری عمومی , باریک و سبک
- نوع باتری : 2 سلولی
- شارژ دهی باتری : 5.5 ساعت
- توضیحات باتری : باتری لیتیوم-یون با ظرفیت 30 وات
- سیستم عامل : ندارد
نقاط قوت لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 – NXB
- طراحی ظریف و زیبا
- سبک
- رم 8 گیگ ddr4
- هارد یک ترا
- درایو اپتیک
- باطری
- صفحه نمایش خوب
نقاط ضعف لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 – NXB
- کم بودن پورتهای USB
- پردازنده ضعیف
محمدمهدی میرزایی
واسه کارای وب گردی و عادی خوبه…..ولی اصلا کارای گرافیکی و بازی های متوسط به بالا رو اجرا نمیکنه
نقاط قوت
- رم ۸
- طراحی خوب
- قیمت خوب
نقاط ضعف
- گرافیک ضعیف
- پردازنده ضعیف
- صفحه نمایش ضعیف
- بدنه پلاستیک
امتیاز کاربران به لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 – NXB

نقد و بررسی لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
لپتاپهای شرکت «اچپی» همواره به کیفیت و تنوع بالا معروف بودهاند و پاسخگوی انواع نیازها و سلیقهها هستند. یکی از محصولات ساخت این شرکت سری «HP 255 G7» نام دارد. اچپی در پیکرهبندی سختافزاری این محصول از پردازندهی جدید AMD Ryzen™ 3 2200U در کنار پردازشگر گرافیکی مجزای AMD Radeon™ Vega Graphics استفاده کرده است. گنجایش رم 4 گیگابایت و حافظهی داخلی هم از یک ترابایت است.
با در نظرگرفتن این مشخصات فنی، میتوان برای انجام امور نیمهحرفهای و حرفهای کاملاً روی این لپتاپ حساب کرد. صفحهنمایش 15.6اینچی این دستگاه HD است که یک نمونهی خوب و کاربردی محسوب میشود. پورتهای ورودی و خروجی این لپتاپ تنوع خوبی دارند.
کیبورد جزیرهای این دستگاه برای تایپکردن طولانیمدت مناسب است و کیفیت خوبی دارد. تاچپد هم از سه بخش جداگانهی صفحهی لمسی و کلیدهای چپ و راست تشکیل شده است که دقت قابلقبولی دارد. بدنهی لپتاپهای سری HP 255 G7 تماما از پلاستیک ساخته شده است و مقاومت خوبی هم دربرابر فشار و خمش و پیچش دارد. باتری 3سلولی این لپتاپ آن هم در شرایط عادی تا 10 ساعت و 15 دقیقه و در زمان تماشای ویدئو تا 7 ساعت شارژ خواهد داشت. درمجموع اگر به دنبال خرید یک لپتاپ خوب و مناسب برای کاربری نیمهحرفهای و استفادهی روزمره هستید، اچپی گزینههای متعددی برای شما دارد که HP 255 G7 یکی از آنهاست.

مناسب برای کارهای اداری و خانگی
احتمالا شما هم به دنبال یک لپتاپ خوش قیمت با ویژگیهای خوب و مناسب برای انجام دادن کارهای روزانه و کارهای نهچندان سنگین هستید. لپتاپ HP 255G7-A روی کاغد محصول نسبتا خوبی است. لپتاتی که میتواند به راحتی به نیاز روزانه شما پاسخ دهد و سرعت خوبی هم دارد.
طراحی لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
این لپتاپ در ابعاد ۳۷۶ در ۱۴۶ در ۲۲٫۵ میلیمتر ساخته شده و ۱٫۸ کیلوگرم هم وزن دارد. این لپتاپ ۱۵ اینچی ظاهر چندان شگفتانگیزی ندارد. بسیار معمولی، اما تقریبا شیک ساخته شده است. وزن آن نسبتا زیاد است و به همین دلیل نمیتوانید آن را زیاد حرکت دهید. به همراه داشتن طولانی مدت این لپتاپ قطعا شما را خسته میکند و حتی ممکن است به کمرتان هم آسیب بزند.
با لپتاپ چندان باریکی هم سر و کار ندارید، اما اینها باعث نشده که با محصول زشتی مواجه شوید. جنس بدنه این لپتاپ از پلاستیک است و خبری از آلومینیوم در آن نیست. همین موضوع باعث شده که لپتاپ قیمت بیشتری پیدا نکند، اما زمانی که با آن کار میکنید حس یک محصول رده بالا را هم دریافت نخواهید کرد. از طرف دیگر این بدنه پلاستیکی اثر انگشت کاربران را به خود جذب میکند.

این موضوع میتواند کمی آزار دهنده باشد، مخصوصا اگر به تمیزی لپتاپ خود خیلی اهمیت میدهید. البته بدنه پلاستیکی این لپتاپ ساده طراحی نشده و طرح دار است. این اتفاق روی زیبایی لپتاپ HP 255G7-A تاثیر گذار بوده و میتواند کمی نظر کاربران را به سمت خود جلب کند.
صفحه نمایش لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
صفحه نمایش ۱۵٫۶ اینچی این لپتاپ از دقت تصویر ۱۳۶۶ در ۷۶۸ پیکسل بهره میبرد. دقت پایین صفحه نمایش میتواند برای شما مشکلاتی به وجود بیاورد. مثلا بسیاری از صفحههای وب به شکل خوبی با این دقت تصویر نشان داده نمیشوند. همچنین کیفیت نه چندان بالای آن باعث شده که نتوانید فیلمهای Full HD و حتی 4K را مشاهده کنید. دقت پایین صفحه نمایش باعث شده که بازیها را هم با کیفیت بالاتری نتوانید تجربه کنید. صفحه نمایش مات ساخته نشده و به همین دلیل بازتاب نور را منعکس میکند.
این اتفاق میتواند کمی چشمهای کاربران را اذیت کند. صفحه نمایش از روشنایی نسبتا خوبی برخوردار است. روشنایی مناسب صفحه نمایش باعث شده که بتوانید در زیر نور خورشید هم به راحتی با آن کار کنید. از طرف دیگر صفحه نمایش قدرت مناسبی در نمایش رنگها را دارد و زاویه دید نسبتا خوبی برای آن در نظر گرفته شده است. صفحه نمایش این لپتاپ حاشیههای زیادی دارد. حاشیهها همه اطراف صفحه نمایش را در اختیار گرفتهاند. البته روی حاشیه بالای صفحه نمایش این محصول دوربین جلو را مشاهده میکنید.

پورتها و باتری لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
روی این لپتاپ از پورتهای متعددی استفاده شده است. دو عدد پورت USB 3.1 و یک عدد پورت USB 2 را روی این لپتاپ مشاهده میکنید. پورت HDMI هم برای این محصول در نظر گرفته شده است. پورت شبکه، کارت خوان و بلوتوث هم از دیگر پورتها و راههای ارتباطی این لپتاپ HP هستند.
از ویژگیهای جالب توجه این لپتاپ میتوان به داشتن درایو DVD اشاره کرد. شاید کم پیش بیاید که از دیسک استفاده کنید، اما داشتن درایو DVD میتواند یک امکان جالب باشد. به هر حال شاید نیاز پیدا کنید که اطلاعات خود را روی DVD رایت کنید یا از اطلاعات داخل DVD استفاده کنید. داشتن این پورتها و امکانات، این لپتاپ را برای کارهای عمومی بسیار مناسب کرده است.
باتری لپتاپ HP 255G7-A میتواند تا ۱۰ ساعت این دستگاه را روشن نگه دارد. یک باتری ۴۱ وات ساعتی که میتواند در طول روز لپتاپ را روشن نگه دارد. البته استفادههای سنگین از این لپتاپ باعث میشود که باتری آن زودتر به پایان برسد.

سخت افزار لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
لپتاپ HP 255G7-A با پردازنده و پردازنده گرافیکیای از طرف شرکت AMD راهی بازار شده است. پردازنده Ryzen 3 مدل 2200U روی این محصول قرار گرفته است. این پردازنده از نظر عملکرد شبیه پردازنده اینتل Core i5-3210M است، اما بهتر از آن عمل میکند. پردازنده گرافیکی AMD Radeon Vega هم روی این لپتاپ مشاهده خواهید کرد. چهار گیگابایت رم و هارد یک ترابایتی را روی این لپتاپ شرکت HP خواهید دید. این میزان هار فضای خوبی برای ذخیره اطلاعات در اختیار کاربران قرار میدهد.
استفاده از این سخت افزار باعث شده که لپتاپ HP 255G7-A برای انجام دادن کارهای روزانه و نه چندان سنگین مناسب باشد. این لپتاپ برای گشت و گذار در اینترنت مناسب است. همچنین میتوانید با آن بازیهای نه چندان جدید را هم تجربه کنید. از طرف دیگر این لپتاپ برای کارهایی مانند ویرایش عکس و ویدیو چندان مناسب نیست و صفحه نمایش آن کیفیت مناسبی برای ویرایش عکس و ویدیو را در اختیار شما قرار نمیدهد. این سیستم یکی از بهترین لپ تاپ های 2020 می باشد.

نتیجه گیری
لپتاپ HP 255G7-A یک لپتاپ مناسب با امکانات قابل قبول برای انجام دادن کارهای روزانه است. صفحه نمایش آن کیفیت خیلی بالایی ندارد، اما روشنایی خوبی دارد و رنگها را هم بد نشان نمیدهد. سخت افزار این لپتاپ HP عملکرد خوبی در انجام دادن کارهای نسبتا سبک دارند و برای کارهای نیمه حرفهای هم میتوانید روی آن حساب کنید.
ویژگی های لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
- ظرفیت حافظه RAM:: 4 گیگابایت
- ظرفیت حافظه داخلی: یک ترابایت
- سازنده پردازنده گرافیکی: AMD
- اندازه صفحه نمایش: 15.6 اینچ
- طبقهبندی: کاربری مالتیمدیا کاربری عمومی باریک و سبک
- سری پردازنده: Ryzen 3
- نوع حافظه RAM:: DDR4
- دقت صفحه نمایش: HD|1366×768
- صفحه نمایش مات: خیر
- صفحه نمایش لمسی: خیر
- سیستم عامل: Boot-Up DOS

مشخصات فنی لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
- ابعاد : 376x 246 x 22.5 میلیمتر
- وزن : 8 کیلوگرم
- سازنده پردازنده : AMD
- سری پردازنده : Ryzen 3
- مدل پردازنده : 2200U
- محدوده سرعت پردازنده : 8 گیگاهرتز و بیشتر
- فرکانس پردازنده : 5 GHz
- حافظه Cache: 4 مگابایت
- ظرفیت حافظه RAM: 4 گیگابایت
- نوع حافظه RAM: DDR4
- ظرفیت حافظه داخلی : یک ترابایت
- نوع حافظه داخلی : هارد دیسک
- مشخصات حافظه داخلی : 5400rpm SATA
- سازنده پردازنده گرافیکی : AMD
- مدل پردازنده گرافیکی : AMD Radeon™ Vega Graphics
- حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی : 512MB
- اندازه صفحه نمایش : 6 اینچ
- نوع صفحه نمایش : TFT LED-backlit LCD
- دقت صفحه نمایش : HD|1366×768
- صفحه نمایش مات : خیر
- صفحه نمایش لمسی : خیر
- درایو نوری : DVD-RW
- توضیحات درایو نوری : DVD-Writer
- وبکم : دارد
- حسگر اثر انگشت : ندارد
- کارت خوان : دارد
- مودم : فاقد مودم
- شبکه بی سیم Wi-Fi : دارد
- توضیحات شبکه بی سیم Wi-Fi: Realtek 802.11ac (1×1) Wi-Fi® and Bluetooth® 4.2 Combo
- بلوتوث : بلوتوث داخلی
- پورت شبکه Ethernet : دارد
- توضیحات پورت شبکه Ethernet
- Integrated 10/100/1000 GbE NIC
- پورت HDMI : دارد
- پورت USB Type-C : ندارد
- تعداد پورت USB 3.1: 2
- تعداد پورت USB 2.0: 1
- پورت Thunderbolt : ندارد
- پورت Serial : ندارد
- طبقهبندی : کاربری مالتیمدیا , کاربری عمومی , باریک و سبک
- نوع باتری: 3 سلولی
- شارژدهی باتری : 10 ساعت
- توضیحات باتری : 41 وات ساعت
- سیستم عامل : Boot-Up DOS
نقاط قوت لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل 255G7-A
- قیمت مناسب
- عملکرد مناسب
- باتری فوق العاده
- سی پی یو قدرتمند
- طراحی زیبا
نقاط ضعف لپ تاپ اچ پی مدل 255G7-A
- رم ۴ گیگ
- نداشتن حروف فارسی روی کیبورد
- بدنه ضعیف
کوشنده علی
کارایی خوبی داره
نسبت به قیمتش عالیه تو این قیمت دستگاه با پردازنده i3 نمیشه خرید در حالی که اگه مقایسه سی پی یو رو ببینید ryzen 3 از i3 خیلی بالاتره و قیمتشم مناسبتره
امتیاز کاربران به لپ تاپ اچ پی مدل 255G7-A

نقد و بررسی لپ تاپ 14 اینچی دل مدل Latitude 5400- A
برند محبوب دل که سالهاست تولید کننده انواع محصولات دیجیتال در حوزه آی تی میباشد و در ایران کاربران زیادی را به خود جذب کرده است، امروزه یکی از بهترین برندهای تولید لپ تاپ در جهان به شمار میآید، این کمپانی آمریکایی با تولید لپ تاپ های Latitude که این دسته از لپ تاپ ها به دلیل قدرت و کیفیتی که دارند بیشتر در امور صنعتی و یا نظامی استفاده میشوند، توانسته است رضایت کاربران بیشتری را جلب نماید. در کل کاربران DELL همیشه از قدرت، کیفیت و عمر محصولات این کمپانی رضایت خاطر دارند و موجب شده تا محصولات دل DELL همیشه یک انتخاب درست در زمینه های مختلف باشد. و این ویژگی های منحصر به فرد این محصول را به یکی از بهترین لپ تاپ های 2020 تبدیل کرده است.

مشخصات فنی لپ تاپ 14 اینچی دل مدل Latitude 5400- A
- ابعاد : 20.9x323x216 میلیمتر
- وزن : 1.52 کیلوگرم
- سازنده پردازنده : Intel
- سری پردازنده : Core i5
- مدل پردازنده : i5-8265U
- محدوده سرعت پردازنده : 2.8 گیگاهرتز و بیشتر
- فرکانس پردازنده : 3.90 GHz
- حافظه Cache: 6 مگابایت
- ظرفیت حافظه RAM: 8 گیگابایت
- نوع حافظه RAM: DDR4
- ظرفیت حافظه داخلی : یک ترابایت
- نوع حافظه داخلی : هارد دیسک
- سازنده پردازنده گرافیکی : Intel
- مدل پردازنده گرافیکی : UHD Graphics 620
- حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی : بدون حافظهی گرافیکی مجزا
- اندازه صفحه نمایش : 14 اینچ
- دقت صفحه نمایش : HD|1366×768
- صفحه نمایش مات : بله
- صفحه نمایش لمسی : خیر
- درایو نوری : فاقد درایو نوری
- وبکم : دارد
- کیبورد با نور پس زمینه : دارد
- حسگر اثر انگشت : ندارد
- کارت خوان : دارد
- مودم : مودم داخلی
- شبکه بی سیم Wi-Fi : دارد
- بلوتوث : بلوتوث داخلی
- پورت شبکه Ethernet : دارد
- پورت HDMI : دارد
- پورت USB Type-C : دارد
- تعداد پورت USB 3.0: 3
- لپ تاپ 14 اینچی دل مدل Latitude 5400- A دارای سیستم عامل : فاقد سیستمعامل
- ظرفیت حافظه RAM: 8گیگابایت
- ظرفیت حافظه داخلی: یک ترابایت
- سازنده پردازنده گرافیکی: Intel
- اندازه صفحه نمایش: 14 اینچ
- سری پردازنده: Core i5
- نوع حافظه RAM: DDR4
- دقت صفحه نمایش: HD|1366×768
- صفحه نمایش مات: بله
- صفحه نمایش لمسی: خیر
- سیستم عامل: فاقد سیستمعامل
امتیاز کاربران به: لپ تاپ 14 اینچی دل مدل Latitude 5400- A

نتیجه گیری
در این مقاله 4 مدل از بهترین لپ تاپ های سال 2020 موجود در بازار را بررسی کردیم لپتاپ لنوو برای کارهای معمولی و وب گردی مناسب است. اما برای کارهای گرافیکی و سنگین لپتاب های برندهای اچ پی و ایسوس مناسب این کار هستند. لپتاپ دل نیز برای کارهای معمولی مناسب است اما از نظر هزینه از لپتاپ های دیگر گرانتر است.